|
|
| Kupio sam opremu.... | |
|
+4Lila t_bejbe dabar.ba EL PRESIDENTE 8 posters | |
Autor | Poruka |
---|
maja Registrovan forumaš
Broj komentara : 236 Age : 42 Location : Sarajevo Registration date : 2007-09-11
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 1:57 pm | |
| za sve je ovo peter north kriv! | |
| | | dabar.ba Predsjednik
Broj komentara : 560 Age : 41 Location : imam Registration date : 2007-09-19
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 2:08 pm | |
| gori hala, tope se planine
za sve je kriv toma sojer | |
| | | Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 2:11 pm | |
| ma sve ce to narod pozlatiti. |
| | | EL PRESIDENTE Marshal
Broj komentara : 234 Registration date : 2007-08-28
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 2:22 pm | |
| A sve ću ja ovo prebaciti u Blebetanu.... | |
| | | homer Furer
Broj komentara : 427 Age : 45 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-30
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 2:33 pm | |
| Pih, ja nemam nista od opreme za planinarenje, osim Skode koja nas doveze do pred stijenu. 2007. godiste, Crna metalik, 1.9TDI, 105KS, do sada najveca brzina 205km/h, trosi 5.5l/100km, s rezervoarom do sada najvise presao 1024 km. U gepek stane 3 mrtva covjeka. 3 para skija, stapova, pancerica i Majin kimono koji je tu vec 4 mjeseca. I sto je najvaznije - sve se boje slazu, sto ja najvaznije kada je oprema u pitanju. | |
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 3:07 pm | |
| eki... haj 3 mrtva covjeka... al 3 para skija | |
| | | homer Furer
Broj komentara : 427 Age : 45 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-30
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 3:15 pm | |
| ima rupa na zadnjem sjedistu i tu ih provuces... mmmmm, bellissimo | |
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 3:23 pm | |
| eeee....to znam...znam za rupu....al onda to vise nije gepeKt | |
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Fri Jan 04, 2008 4:42 pm | |
| - peter_north (citat):
- Kupio sam Black Diamond ruksak, model Light 30, Penjacice La Sportiva- Miura, Ruksak Deuter Guide 35+, Cipele Scarpa Freney XT, Cipele Millet Everest, Vrecu za spavanje The North Face Superlight, Komplete VauDe, Kacigu Vau De, Ljestvice Cassin, Cekic Camp, Bajle Charlet Moser- Pulsar i Black Diamond Race, Dereze Grivel 2F i Petzl/Charlet Moser M10, Ceonu lampu Petzl Duo, Jaknu Gore Tex XCR Eider, Gore tex Tierra, Gore tex Mammut, Flecee Mountain Hard Wear i Schoffel, Soft shell Direct alpine i Mc Kinley i Mountain Hard Wear, Uze Mammut 11mm, Vezove Fritschi Diamir titanal II, Kuhalo Coleman F1, Fixe, Tibloc, Petzl ascender zuti, Pantalone Fleece The North Face, pantalone Gore tex Ansilta, kapu patagonia, Gleznjake Lafuma Gore tex, Thermo ves Millet, Klinove ledne titanijumske ruske, klinove za stijenu stubai , cucke camp, i vjerovatno jos neke stveri koje ne mogu da se sjetim.
Samo me zanima je li neko imao iskustva sa necim od ovoga i da li sam pogrijesio u izboru stvari. Zelim da na vrijeme saznam, da ako jesam mogu na vrijeme da zamjenim. Hvala . Ja bih ti rado pomogao, ali ja sam stvarno novi u ovoj oblasti, tako da ne znam jesi li pogriješio. Za koju godinu, možda budem znao... hehehe Imam neki predosjećaj da je ovo Klinovi ledeni titanijumski ruski, pravi izbor, jer nešto imam povjerenja kad se spoje te tri riječi skupa (Titanijum, led, rusija)... | |
| | | angie_virginia Pripravnik
Broj komentara : 62 Age : 42 Location : Sarajevo Registration date : 2007-10-12
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Sat Jan 05, 2008 12:24 am | |
| mene samo interesuje gdje je sve to kupio i koliko je ta pjesma kostala? i kakav je to forumas, samo jedan post stavi, da zakuha, i ode nigdje ga? | |
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Wed Jan 09, 2008 4:32 pm | |
| - peter_north (citat):
- Kupio sam Black Diamond ruksak, model Light 30, Penjacice La Sportiva- Miura, Ruksak Deuter Guide 35+, Cipele Scarpa Freney XT, Cipele Millet Everest, Vrecu za spavanje The North Face Superlight, Komplete VauDe, Kacigu Vau De, Ljestvice Cassin, Cekic Camp, Bajle Charlet Moser- Pulsar i Black Diamond Race, Dereze Grivel 2F i Petzl/Charlet Moser M10, Ceonu lampu Petzl Duo, Jaknu Gore Tex XCR Eider, Gore tex Tierra, Gore tex Mammut, Flecee Mountain Hard Wear i Schoffel, Soft shell Direct alpine i Mc Kinley i Mountain Hard Wear, Uze Mammut 11mm, Vezove Fritschi Diamir titanal II, Kuhalo Coleman F1, Fixe, Tibloc, Petzl ascender zuti, Pantalone Fleece The North Face, pantalone Gore tex Ansilta, kapu patagonia, Gleznjake Lafuma Gore tex, Thermo ves Millet, Klinove ledne titanijumske ruske, klinove za stijenu stubai , cucke camp, i vjerovatno jos neke stveri koje ne mogu da se sjetim.
Samo me zanima je li neko imao iskustva sa necim od ovoga i da li sam pogrijesio u izboru stvari. Zelim da na vrijeme saznam, da ako jesam mogu na vrijeme da zamjenim. Hvala . Mislim da sam u subotu vidio da si upotrebljavao ove stvari i da ti je sad kasno da razmišljaš da ih vratiš, samo nisam siguran za ove vezove... hehehe | |
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... Thu Jan 10, 2008 12:50 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kupio sam opremu.... | |
| |
| | | | Kupio sam opremu.... | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
| |
| |
| |
|